Vadmin.ro - Experiente in online … Acum lucrez impreuna cu Slabuta(.ro) la Slabute.ro

Unelte Slabute.ro

Noutati, Slabute.ro, Stil de viata

Numărul de unelte şi calculatoare a crescut mult de la lansarea comunitatii Slabute.ro şi pagina de unelte avea nevoie de reorganizare. Cu ajutorul lui Slabuta, s-a făcut completărea cu uneltele noi care lipseau, s-a reorganizat ordinea de listare şi s-a făcut o restilizare a paginii.

Pagina de unelte o puteti găsi aici: Unelte Slabute.ro
Pentru discuţii, s-a deschis un subiect în comunitate: Unelte Slabute.ro

Citeste articolul complet »

Grafice personale de evoluţie, Slabute.ro

Noutati, Slabute.ro, Stil de viata

Calculatorul nutriţional de pe Slăbuţe.ro se află într-un proces continuu de dezvoltare şi periodic sunt prezentate funcţionalităţi noi şi utile.

Graficele personale de evoluţie sunt ultima funcţionalitate utilă, dar şi interesantă în acelaşi timp, dezvoltată cu ajutorul sfaturilor oferite de către Slăbuţa şi a propunerilor venite din comunitate.

Poate cea mai interesantă facilitate la graficele personale de evoluţie este posibilitatea de a vedea evoluţia pe parcursul ultimului an de activitate în comunitatea Slabute.ro.

În acest moment, în graficele personale de evoluţie se pot monitoriza următoarele valori:

 • Greutate
 • Braţ
 • Bust
 • Talie
 • Burtă
 • Şolduri
 • Coapsă
 • Gambă

Citeste articolul complet »

Istoric Slabute.ro

Noutati, Sanatate, Slabute.ro, Stil de viata

Pe parcursul ultimilor ani, una dintre cele mai adresate intrebări către noi a fost legată de istoricul Slabute.ro.

Mulţi membri din comunitatea ne-au adresat mai multe întrebări referitor la ce a stat la baza creării acestei comunităţi, cum au creat Slăbuţa şi Vadmin această comunitate, cum au cunoscut pe celelalte slăbuţe, cum a evoluat comunitatea, cum a devenit Slabute.ro cunoscută pe Internet, ce reprezintă Slabute.ro, etc.

Ca să răspundem la o parte din aceste întrebări, am creat pagina cu istoricul Slabute.ro, pe care o puteţi citi pe portal aici: Istoric Slabute.ro.

Citeste articolul complet »

Titluri noi în comunitatea Slabute.ro

Noutati, Slabute.ro, Stil de viata

Comunitatea Slabute.ro a evoluat mult din toamna anului 2008, cand au fost puse bazele ei de către Slăbuţa şi Vadmin. De la un blog în care Slăbuţa împărtăşea primele idei şi sfaturi cu primele slăbuţe şi până la o comunitate de referintă în domeniu, aşa cum este cunoscută în prezent, a fost un drum lung, un drum de-a lungul căruia s-a trecut prin mai multe etape şi obstacole, dar care a făcut comunitatea Slabute.ro să fiie aşa cum o cunoaşteţi în prezent.

Odată cu evoluţia Slabute.ro, au evoluat şi celelalte slăbuţe din comunitate. Cu această ocazie s-au adăugat trei titluri noi in comunitate:

 • Slabută Senior
 • Slabută Model
 • Slăbuţă cu Experienţă

Odată cu adăugarea acestor titluri, fostele Slabuţe Moderator au fost promovate la titlurile menţionate mai sus.

Mai multe detalii despre noile titluri adăugate pe Slabute.ro, am scris în anuntul care poate fi citit în comunitate aici: Titluri noi în comunitatea Slabute.ro

Citeste articolul complet »

Fan Club Slabuţe – fan.slabute.ro

Design, Noutati, Slabuta.ro, Slabute.ro

În Ajunul sărbătorilor de iarnă am pregătit mai multe surprize pentru slăbuţele din comunitate. Pentru fanii comunităţii Slabuţe.ro am lansat noua secţiune – Fan Club Slăbuţe (fan.slabute.ro) - locul unde fanii Slabute.ro vor putea descoperi resurse noi si inedite în stilul autentic Slăbuţe (wallpaper/tapete, insigne, etc.).

Pe fan.slabute.ro vor fi prezentate:

 • Tapete/Wallpaper – imagini pentru ecranul calculatorului personal
 • Insigne – imagini special concepute pentru semnaturi sau site-uri personale

Cu aceste tapete şi insigne veţi putea avea mai aproape pe Slabuţa şi celelalte slăbuţe din comunitate.

Succes!

Citeste articolul complet »