Vadmin.ro - Experiente in online … Acum lucrez impreuna cu Slabuta(.ro) la Slabute.ro

Calculator puls ideal

Sanatate, Slabute.ro, Sport
Calculator puls ideal

Un calculator puls ideal, calculeaza numarul de batai pe minut al inimii, la care ar trebui sa ajunga o persoana, in timpul exercitiilor, pentru a beneficia la maxim de pe urma efortului depus. Pulsul ideal se calculeaza in dependenta de varsta si tipul exercitiului. Recent, functionalitatile de pe calorii.slabute.ro au fost extinse si a fost adaugat un astfel de calculator puls ideal pentru exercitii.

Citeste articolul complet »

Consum de calorii

Definitii, Stil de viata

Consum de calorii (sinonim: ardere calorii), se refera la numarul de calorii consumate de corpul uman intr-o anumita perioada de timp efectuand anumite exercitii fizice sau stand in repaos. Numarul final de calorii consumate intr-o zi, provine din insumarea numarului de calorii consumate prin metabolism bazal si suma celor consumate pe perioada acelei zile in rezultatul efectuarii a diverse activitati fizice (activitati cotidiene sau sport).

Fiecare activitate fizica consuma un anumit numar de calorii. Un efort mai mare depus pe o perioada mai lunga de timp, de obicei presupune un consum mai mare de calorii. Numarul de calorii consumat pentru un anumit interval de timp, depinde de tipul activitatii fizice efectuate, pentru ca trebuie de concretizat, ca fiecare activitate fizica consuma un numar diferit de calorii in acelas interval de timp…

Citeste articolul complet »

Contoarele sanatatii pe Slabute.ro

Noutati, Slabute.ro
Contoarele sanatatii pe Slabute.ro

A trecut aproape un an de la infiintarea comunitatii de slabute si in acest an s-au intamplat multe. Rezultatele pentru fiecare membru din comunitate nu au intarziat sa apara si aceste rezultate pot fi contorizate.
Am decis sa afisam rezultatul obtinut de toate slabutele impreuna pentru un stil de viata sanatos si corect.

In partea de sus a site-ului puteti gasi:

Numarul de calorii arse de toate slabutele pana in momentul curent
Numarul de minute de exercitii efectuate de toate slabutele pana in momentul curent
Cate kilograme s-au slabit impreuna pana in momentul curent
Cate pahare de apa (200ml) au fost consumate pana in momentul curent

Aceste rezultate vor indica cat creste stilul de viata sanatos cu aportul vizibil al fiecaruia si va indemna spre mai multa miscare, consumul regulat de apa, mancat sanatos si conditie fizica mai buna.

Citeste articolul complet »