Vadmin.ro - Experiente in online … Acum lucrez impreuna cu Slabuta(.ro) la Slabute.ro

Watermark fizic

Protectie
Watermark fizic

Watermark fizic, se intelege un insemn/marcaj special aplicat pe un obiect “real”. In general, prin watermark fizic se subantelege, aplicarea pe hartie al unor insemne grafice, prin intermediul unei proceduri speciale de imprimare cu apa, cu cerneala speciala (vizibila sau invizibila) sau prin stantare, care pot fi vizibile fie cu ochiul liber sau doar in anumite conditii speciale.

Aceste insemne sunt aplicate pentru a proteja documentele (de valoare) impotriva copierii si a le verifica ulterior la autenticitate. De exemplu, este imposibil sa faci o copie fidela unei bancnote, deoarece la copiere, nu se vor copia si insemnele speciale de pe bancnota, care pot fi aplicate doar prin procedee speciale, care pot fi destul de complexe.

Citeste articolul complet »

Caloria

Definitii, Slabute.ro

Caloria,  este unitatea de masura, care defineste cantitatea de energie necesara pentru a incalzi un gram de apa cu un grad Celsius. Cel mai des, in acest site, o sa folosesc caloria, pentru a masura cantitatea de energie acumulata in procesul de alimentatie sau consumata in procesul efectuarii de efort fizic, de catre un corp uman.

Pentru mai multe informatie referitoare la calorie, cititi articolul: calorii.

Citeste articolul complet »

Contoarele sanatatii pe Slabute.ro

Noutati, Slabute.ro
Contoarele sanatatii pe Slabute.ro

A trecut aproape un an de la infiintarea comunitatii de slabute si in acest an s-au intamplat multe. Rezultatele pentru fiecare membru din comunitate nu au intarziat sa apara si aceste rezultate pot fi contorizate.
Am decis sa afisam rezultatul obtinut de toate slabutele impreuna pentru un stil de viata sanatos si corect.

In partea de sus a site-ului puteti gasi:

Numarul de calorii arse de toate slabutele pana in momentul curent
Numarul de minute de exercitii efectuate de toate slabutele pana in momentul curent
Cate kilograme s-au slabit impreuna pana in momentul curent
Cate pahare de apa (200ml) au fost consumate pana in momentul curent

Aceste rezultate vor indica cat creste stilul de viata sanatos cu aportul vizibil al fiecaruia si va indemna spre mai multa miscare, consumul regulat de apa, mancat sanatos si conditie fizica mai buna.

Citeste articolul complet »