Vadmin.ro - Experiente in online … Acum lucrez impreuna cu Slabuta(.ro) la Slabute.ro

Istoric Slabute.ro

Noutati, Sanatate, Slabute.ro, Stil de viata

Pe parcursul ultimilor ani, una dintre cele mai adresate intrebări către noi a fost legată de istoricul Slabute.ro.

Mulţi membri din comunitatea ne-au adresat mai multe întrebări referitor la ce a stat la baza creării acestei comunităţi, cum au creat Slăbuţa şi Vadmin această comunitate, cum au cunoscut pe celelalte slăbuţe, cum a evoluat comunitatea, cum a devenit Slabute.ro cunoscută pe Internet, ce reprezintă Slabute.ro, etc.

Ca să răspundem la o parte din aceste întrebări, am creat pagina cu istoricul Slabute.ro, pe care o puteţi citi pe portal aici: Istoric Slabute.ro.

Citeste articolul complet »

Insigne Slabute.ro

Design, Noutati, Sanatate, Slabuta.ro, Slabute.ro, Stil de viata

Pentru fanii care susţin şi apreciază Slăbuţe, am creat un set de insigne pentru promovare şi suport a stiluluii de viaţă sănătos şi a valorilor de pe Slabute.ro.

Am creat mai multe insigne autentice care reprezintă cel mai bine atât pe tine, cât şi comunitatea Slăbuţe.ro. Poţi ajuta pe Slăbuţa şi celelalte slăbuţe şi poţi transmite mesajul sănătos al comunităţii afişând aceste insigne la semnătura ta în forum, pe contul tău de Facebook, hi5, Twitter sau în alte locaţii deschise spre promovarea stilului de viaţa sănătos şi alimentaţiei corecte.

Insignele de pe Slăbuţe pot fi găsite aici: Insigne – împreună învăţăm să trăim sănătos!

Citeste articolul complet »

La mulţi ani de Ziua Naţională a României!

Felicitari

Stimaţi români de pretutindeni,

Cu ocazia sărbătorii de 1 Decembrie – Ziua Naţională a României, vă felicităm din suflet şi vă dorim pace, prosperitate, inţelegere, iubire şi sănătate. Să aveţi o viaţă sănătoasă, să aveţi puterea, timpul şi întelegerea necesară să faceţi faţă obstacolelor care vă pot apărea în viaţă. Să nu uitaţi niciodată de istoria acestei ţări, de oamenii mari care s-au născut aici, de tradiţiile noastre şi de frumoasele calităţi ale acestui neam balcanic – bunătatea sufletească şi dragostea din inimă.

La mulţi ani Români!

Citeste articolul complet »

Blogosfera romaneasca

Internet

Blogosfera romaneasca, este termenul ce se refera la totalitatea blogurilor din Romania.

Citeste articolul complet »