Vadmin.ro - Experiente in online … Acum lucrez impreuna cu Slabuta(.ro) la Slabute.ro

Va invit pe DorinSirbu.ro

Acesta este ultimul articol pe care-l scriu pe Vadmin.ro.

Am lansat DorinSirbu.ro. Acolo voi continua sa va tin la curent cu tot ce se intampla pe Slabute si voi aborda probleme interesante care ar trebui sa preocupe pe fiecare.

Va multumesc tututor celor care ati vizitat si ati citit Vadmin.ro!

Citeste articolul complet »

Cateva modificări necesare pe Slabute.ro

Cateva modificări necesare pe Slabute.ro

Zilele trecute s-au implementat câteva modificări necesare pe portalul Slăbuţe. Era nevoie de mai multa accesibilitate şi trebuiau afişate mai multe informaţii referitoare la funcţionalităţile de pe Slăbuţe şi la prezentare.

Pentru fiecare categorie vor fi afisare ultimele trei articole…

Citeste articolul complet »

Calculator ciclizare calorii

În secţiunea de calculatoare ajutătoare de pe Calculatorul Nutriţional Slăbuţe s-a implementat calculatorul ciclizare calorii. În dependenţă de înălţime, vârstă, greutate, sex şi nivelul de activitate fizică, calculatorul ciclizare calorii va propune un plan pentru 7 zile.

Pentru mai multe informatii despre ciclizarea caloriilor va invit sa cititi articolul scris de catre SlabutaCiclizare calorii / calorii zig-zag.

Citeste articolul complet »

Slabute TV: La Multi Ani 2012 (Vadmin)!

La Multi Ani 2012 (Vadmin)!

Acest video poate fi vazut si pe Slabute TV aici: La Multi Ani 2012 (Vadmin)!

Citeste articolul complet »

Am revenit…

Am revenit si pe acest mic site dupa o perioada mai lunga de timp. Intre timp am aflat multe lucruri noi, unele bune, altele mai putin bune. O sa incerc periodic sa va tin la curent cu noutatile ce tin de Slabute si nu numai.

Partea cu plagiat/furat/asumat a muncii de pe Slabute se pare ca a depasit cotele critice. Acesta problema era cunoscuta inca din 2009, dar in ultimul timp am inceput sa primesc periodic sesizari despre astfel de incalcari (un exemplu poate fi vazut aici). Am descoperit si alte lucruri noi foarte interesante. Va trebui de facut ceva in acest sens.

Slabute.ro se dezvolta in continuare. S-au imbunatatit mai multe sectiuni (calculatorul nutritional, concursuri, felicitari, voucher, etc.) . Se asteapta si alte sectiuni noi. Le voi anunta pe masura ce vor fi gata.

Citeste articolul complet »