Vadmin.ro - Experiente in online … Acum lucrez impreuna cu Slabuta(.ro) la Slabute.ro

Grafice de evolutie pentru concursuri

Noutati, Personal, Slabute.ro
Grafice de evolutie pentru concursuri

Astazi am lansat o functionalitate noua pe Slabute.ro, alaturi de altele care vor fi finalizate si anuntate in scurt timp si mi-am adus aminte ca nu am mai scris de mult timp pe blog. Se pare ca ultimul articol este felicitarea de Pasti. De atunci nu am mai trecut pe aici si sincer sa va spun nici nu am mai avut timp sa las un anunt pe el.  Timpul trece cu o viteza imensa in ultima vreme si nici nu realizez cand au mai trecut cateva saptamani.

Inca nu-mi dau seama daca am sau nu o chemare pentru astfel de lucruri si nici nu ma consider un “blogăr”. In acest moment este mai mult un loc de informare a cititorilor. Pana acum, acest site mic a fost destinat pentru a scrie cateva articole stiintifice din domeniul IT si un fel de pseudo-comunicate referitoare la functionalitatile lansate, dar pareri personale nu am scris, exceptand cateva cazuri evidente de furt, care au fost si sunt o problema care ar trebui sa intereseze pe toata lumea, pentru ca stiti cum este vorba: “azi pe mine, maine pe tine”.

Pe parcursul ultimilor ani, de cand am lansat Slabute si a inceput ca numele de vadmin sa fie cunoscut de mai multi oameni, am primit mai multe cereri sa povestesc mai multe despre mine si despre lucrurile pe care le fac, eventual sa mai fac unele incursiuni in afara “cadrului tehnic”. Trebuie sa recunosc ca nu aceasta este “limba” pe care o vorbesc eu de obicei (scriu de fapt, cine stie…cunoaste), dar este o idee interesanta, pe care in limita timpului disponibil o sa incerc sa o explorez…

Citeste articolul complet »

Grafice personale de evoluţie, Slabute.ro

Noutati, Slabute.ro, Stil de viata

Calculatorul nutriţional de pe Slăbuţe.ro se află într-un proces continuu de dezvoltare şi periodic sunt prezentate funcţionalităţi noi şi utile.

Graficele personale de evoluţie sunt ultima funcţionalitate utilă, dar şi interesantă în acelaşi timp, dezvoltată cu ajutorul sfaturilor oferite de către Slăbuţa şi a propunerilor venite din comunitate.

Poate cea mai interesantă facilitate la graficele personale de evoluţie este posibilitatea de a vedea evoluţia pe parcursul ultimului an de activitate în comunitatea Slabute.ro.

În acest moment, în graficele personale de evoluţie se pot monitoriza următoarele valori:

 • Greutate
 • Braţ
 • Bust
 • Talie
 • Burtă
 • Şolduri
 • Coapsă
 • Gambă

Citeste articolul complet »

Titluri noi în comunitatea Slabute.ro

Noutati, Slabute.ro, Stil de viata

Comunitatea Slabute.ro a evoluat mult din toamna anului 2008, cand au fost puse bazele ei de către Slăbuţa şi Vadmin. De la un blog în care Slăbuţa împărtăşea primele idei şi sfaturi cu primele slăbuţe şi până la o comunitate de referintă în domeniu, aşa cum este cunoscută în prezent, a fost un drum lung, un drum de-a lungul căruia s-a trecut prin mai multe etape şi obstacole, dar care a făcut comunitatea Slabute.ro să fiie aşa cum o cunoaşteţi în prezent.

Odată cu evoluţia Slabute.ro, au evoluat şi celelalte slăbuţe din comunitate. Cu această ocazie s-au adăugat trei titluri noi in comunitate:

 • Slabută Senior
 • Slabută Model
 • Slăbuţă cu Experienţă

Odată cu adăugarea acestor titluri, fostele Slabuţe Moderator au fost promovate la titlurile menţionate mai sus.

Mai multe detalii despre noile titluri adăugate pe Slabute.ro, am scris în anuntul care poate fi citit în comunitate aici: Titluri noi în comunitatea Slabute.ro

Citeste articolul complet »