Vadmin.ro - Experiente in online … Acum lucrez impreuna cu Slabuta(.ro) la Slabute.ro

SPAM

Definitii, Internet

SPAM este considerata o procedura de trimitere a unui numar mare de mesaje e-mail (de catre un spamer) catre utilizatori, care nu si-au exprimat acordul in prealabil in acest sens. Aceste mesaje de e-mail de tip SPAM, de obicei sunt de natura comerciala si sunt destinate pentru a promovara diverse produse si servicii (de obicei dubioase) sau pentru propunea unor “scheme financiare”.
A nu se incurca cu mesajele de tip newsletter, unde utilizatorii isi dau acceptul initial pentru a primi mesaje cu noutati si de unde se pot dezabona in orice moment, pentru a nu mai primi acele mesaje.
Un mesaj de orice tip, care este primit cu acordul in prealabil (in urma inregistrarii sau in urma abonarii) nu este un mesaj de tip SPAM.
Trimiterea de SPAM, este folosita de obicei ca metoda de promovare, deoarece implica costuri reduse din partea spamer-ului, si anume, o conexiune la Internet, un program de trimitere e-mailuri in masa, care se poate descarca gratuit de pe Internet si o lista de e-mail-uri, de obicei publicate undeva pe site-urile de pe Internet (site-uri de job-uri, site-uri de anunturi, site-uri sociale, etc.).
Mesajele de tip SPAM sunt considerate un “lucru rau”, deoarece provoaca pierderi finanicare pentru urmatoarele tipuri de [...]

Citeste articolul complet »