Vadmin.ro - Experiente in online … Acum lucrez impreuna cu Slabuta(.ro) la Slabute.ro

Subtotaluri valori nutritive pe mese

Sanatate, Slabute.ro

Calculatorul nutritional Slabute nu este doar o unealta avansata de nutritie, ci si o aplicatie la care eu tin mult, de aceea orice functionalitate noua adaugata, aduce inca un motiv de bucurie atat pentru membrii din comunitate, cat si pentru noi. Pana la ce nivel se va ajunge cu dezvoltarea Slabute, inca nici eu nu stiu, pentru ca idei ne vin zilnic si avem o coada foarte mare de cereri, dar se pare ca viitorul suna bine.

Intr-o comunitate de dimensiunea Slabute nu ai timp sa te plictitesti :) si de aceea, de multe ori intarzii sa scriu anunturile si aici. Trebuie sa recunosc ca, inca nu am reusit sa construiesc o “legatura” cu acest blog/site asa cum am facut-o cu alte “entitati” pe care le-am creat de-a lungul timpului, dar pe masura ce o sa am timp sa scriu mai multe si pe masura ce acele lucruri vor interesa si pe altii, poate situatia se va schimba :) .

Pana acum articolele teoretice despre “lumea calculatoarelor” se pare ca au fost apreciate cel mai mult, dar nu cred ca se poate trage o concluzie finala, deoarece anunturile despre Slabute am observat ca sunt citite direct pe forum.slabute.ro. Majoritatea anunturilor despre Slabute 3, le scriu in acest subiect din forum si pe masura ce am timp, le adaug si aici.

Si acum sa revin la prezentarea subtotalurilor pe mese pentru valorile nutritive. Calculul subtotalurilor pentru valorile nutritive pe mese este o noua functionalitate utila pe calorii.slabute.ro. Distribuirea corecta a caloriilor si a celorlalte valori nutritive pe mese, face parte dintr-o alimentatie echilibrata, care iarasi inseamna sanatate si iarasi inseamna costuri mici pentru tratamente si medicamente. Am implementat un mecanism care sa calculeze si sa afiseze subtotalurile pentru fiecare masa.

Pentru meniul “in lucru” din partea dreapta sunt afisate doar subtotalurile caloriilor.
calculator-nutritional-slabute3-subtotaluri-pe-mese-171x391 Subtotaluri valori nutritive pe mese

La prezentarea calculelor avansate pentru meniu, sunt calculate subtotalurile si pentru ceilalti nutrienti (proteine, grasimi, colesterol, carbohidrati, fibre, sodiu si zaharuri).

subtotaluri-meniu-calcule-avansate-522x154 Subtotaluri valori nutritive pe mese

Succes!

Mai citiţi...

2 comentarii pentru "Subtotaluri valori nutritive pe mese"

 1. violeta Iulie 16th, 2011, 21:06

  cum setez apa consumata zilnic , la meniu. mii de multumiri pentru ca existati

  [Răspunde]

  Vadmin a raspuns:

  Este suficient sa adaugi alimentul apa la meniu (indiferent de masa la care ai baut apa). Calculatorul nutritional Slabute “stie” care aliment este apa si actualizeaza automat cantitatea de apa consumata de catre tine.

  [Răspunde]

Ai o întrebare/comentariu?