Vadmin.ro - Experiente in online … Acum lucrez impreuna cu Slabuta(.ro) la Slabute.ro

Va felicit cu Ziua Copilului!

Felicitari

Dragi copii, mame, viitoare mame si tatici, va felicit pe toti cu Ziua Copilului.

Copiilor le doresc sanatate, fericire, bucurie si sa-i inconjoare o lume cat mai frumoasa, mai primitoare si mai benefica pentru ei. Sa poata fi bucurosi in copilarie si sa se poata bucura de caldura parintilor, sa poata primi educatia si exemplele necesare atat de acasa, de la scoala cat si din societate si sa poata urma studii care sa-i ajute cu adevarat in viata.

Parintilor, pe langa bucuria alaturi de copii, le doresc toate acele lucruri de care au nevoie, ca sa poata oferi copiilor acea lume necesara lor, o lume in care copiii sa poata sa-si traiasca o copilarie fericita, o lume in care sa poata sa se dezvolte normal, o lume in care sa poata beneficia de educatia necesara, o lume in care sa stie sa aleaga calea corecta, o lume care sa poata se le ofere oportunitatile necesare … o lume, care sa-i ajute mai mult si sa le dauneze mai putin.

Nu trebuie sa uitam, ca prezentul este in mainile noastre, dar viitorul este in mainile copiilor nostri si de ei va depinde ce va fi transmis mai departe copiilor lor.

Va doresc o Zi a Copilului fericita!

Mai citiţi...

Ai o întrebare/comentariu?