Vadmin.ro - Experiente in online … Acum lucrez impreuna cu Slabuta(.ro) la Slabute.ro

Widget-uri Slabute.ro

Noutati, Online, Sanatate, Slabuta.ro, Slabute.ro

Pe Slabute.ro am lansat widgets.slabute.ro – secţiunea de widget-uri. În această secţiune pot fi găsite mai multe widget-uri cu funcţionalităţi de pe Slăbuţe şi widget-uri de suport comunitate.

splash-sustin-slabute Widget-uri Slabute.ro

Widget-uri cu funcţionalităţi

Unele funcţionalităţi utile, care considerăm ca ar ajuta mai mulţi oameni, le oferim sub formă de widget-uri pentru a putea fi încorporate în site-uri/blog-uri care activează în domeniul stilului de viaţă sănătos, alimentaţie corectă, slăbit sănătos, etc. şi care susţin valorile promovate de comunitate. Aceste functionalităţi se configurează şi încorporează simplu (sunt necesare cunoştinţe de HTML).

Configurarea si generarea codului pentru widget se face în pagina configuratorului de widget. Se oferă următoarele funcţionalităţi:

Widget-uri suport comunitate

Pentru fanii Slăbuţa şi Slăbuţe.ro oferim câteva widget-uri de suport şi de recunoaştere ca răspuns la efortul de a ajuta si a oferi toate informaţiile utile şi de calitate, care pot fi găsite pe Slabute.ro. Aceste widget-uri pot fi găsite în pagina cu widget-urile de suport.

Mai citiţi...

Ai o întrebare/comentariu?