Vadmin.ro - Experiente in online … Acum lucrez impreuna cu Slabuta(.ro) la Slabute.ro

Calculator consum de calorii

Slabute.ro, Sport, Stil de viata

Calculator consum de calorii, se refera la o unealta, care ofera functionalitatea de calcul a numarul de calorii consumate in urma efectuarii unor activitati fizice, fie activitati casnice sau sport.

De obicei, un calculator de calorii, pune la dispozitia utilizatorilor o lista de activitati fizice si in baza greutatii corporale si al numarului de minute cat s-a efectuat acea activitate, calculeaza un numar estimativ de calorii consumate.

Utilizarea unui astfel  de calculator de consum calorii trebuie sa fie simpla, pentru ca nu are nevoie decat de introducerea greutatii proprii si al numarului de minute.

O sa va prezint un ecran cu lista de activitati fizice, din sectiunea consum calorii al calculatorului nutritional calorii.slabute.ro :

Calculator consum calorii

Acest tip de unealta este perfecta pentru persoanele, care au probleme cu kilogramele in plus sau in minus, deoarece permite identificarea problemelor care pot aparea in viata de zi cu zi legate de miscare si efort fizic. Este foarte util sa-ti poti controla empiric numarul de calorii consumate si numarul de calorii ingerate, pentru ca poti afla informatii valoroase despre stilul tau de viata, peste care in mod normal ai putea trece cu vederea.

Aveti grija de sanatatea voastra :) !

Mai citiţi...

Ai o întrebare/comentariu?