Vadmin.ro - Experiente in online … Acum lucrez impreuna cu Slabuta(.ro) la Slabute.ro

Calorii.slabute.ro – Peste 10000 de alimente!

Noutati, Online, Slabute.ro, Stil de viata

La doar un an si cateva luni de la lansare, baza de date cu valori nutritionale si calorii pentru alimente de pe calorii.slabute.ro a atins numarul de 10000 de alimente, care este cel mai mare numar de alimente cu valori nutritionale si calorii pentru un calculator nutritional din Romania.

Calculator calorii Slabute.ro

Nu pot decat sa ma bucur, ca unealta la care s-a lucrat impreuna cu Slabuta si la care Slabutele-Furnicute au contribuit cu alimente, este apreciata si utilizata cu succes de foarte multe persoane atat din Romania cat si din afara tarii.

Chiar si daca au fost mai multi sceptici, care din diverse motive, s-au declarat rezervati fata de utilitatea unei astfel de unelte, matematica si rezultatele au demonstrat alte lucruri. Pana in momentul de fata, cu ajutorul calorii.slabute.ro s-au slabit sanatos 14691 de kilograme, s-au ars 51362491 de calorii si s-au efectuat 17969476 minute de exercitii.

Multumesc Slabutei si Slabutelor-Furnicute pentru efortul mare depus si le doresc tuturor sa obtina cat mai multe reusite personale si sa beneficieze cat mai mult de pe urma acestui efort.

Pentru discutii, s-a deschis un subiect in forum: Calorii.slabute.ro – Peste 10000 de calorii si valori nutritionale alimente

Mai citiţi...

Ai o întrebare/comentariu?