Vadmin.ro - Experiente in online … Acum lucrez impreuna cu Slabuta(.ro) la Slabute.ro

Calorii.slabute.ro – 15000 de alimente

Noutati, Online

Calorii.slabute.ro, a depasit pragul de 15000 alimente, astfel stabilind un nou record. Acest numar mentine calculatorul nutritional de pe Slabute in pozitia de cea mai mare si cea mai completa baza de date cu calorii si valori nutritionale pentru alimente, din Romania.

Cu aceasta ocazie, vreau sa transmit multumiri tuturor pesoanelor exceptionale, care au contribuit la aceasta performanta, pentru efortul depus, pasiunea si dedicarea de care au dat dovada. Aceste persoane le puteti vedea si admira in deja cunoscutul Top Slabute Furnicute.
Slabute

Din punct de vedere personal, eu nu pot decat sa ma bucur, ca efortul de a dezvolta o astfel de unealta, care contribuie activ la corectarea stilului de viata si a modului de alimentatie a romanilor de pretutindeni, a meritat. De la ultimul anunt (publicat acum 3 luni) si pana acum s-au slabit sanatos peste 4162 kilograme si s-a corectat stilul de viata la un numar mare de persoane.

Succes!

Pentru mai multe detalii, cititi anuntul din comunitate Calorii.Slabute.Ro – Peste 15000 de calorii si valori nutritionale alimente

Mai citiţi...

Ai o întrebare/comentariu?